Järjestä unohtumattomat hääjuhlat tai muu tilaisuus Jämsän maalaismiljöössä

Suunnitteletko häitä idyllisessä maaseudun rauhassa? Vai haetko toimivaa ja näyttävää paikkaa yrityksesi virkistäytymispäivälle Jämsän seudulla?

 

Juhla- ja kokouspalvelu Lindeman Oy tarjoaa monipuoliset palvelut ikimuistoisen hääjuhlan, mutkattoman kokouspäivän sekä monen muun tilaisuuden järjestämiseen!

Juhlatilat vailla vertaansa

Kun etsit upeaa näyttämöä hääjuhlallesi, tule tutustumaan Savion Hoviin! Kaunis jugendtyylinen rakennuksemme sekä ympäröivä maalaismiljöö soveltuvat täydellisesti kartanoromanttisen häätunnelman luomiseen.

 

Voit järjestää kanssamme myös muut juhlat, kuten valmistujaiset, syntymäpäivät, yms. Tilaviin juhlasaleihin mahtuu rakennuksesta riippuen jopa 150 henkeä ja paikalle on helppo päästä. Talon omat kokit loihtivat herkulliset juhlaruoat moneen makuun, ja käytettävissäsi on nykyaikaiset AV-laitteet tarpeesi mukaan. Villa Vekkulasta löytyy myös majoitusmahdollisuuksia esimerkiksi häävieraillesi.

 

Kun toteutat juhlapäiväsi kanssamme, voit olla varma, että toiveesi otetaan aina huomioon; onhan kyseessä sinun tärkeä päiväsi. Ota siis yhteyttä ja kerro meille, mikä tekisi juhlastasi täydellisen!

Kattavat paketit yrityksille ja yhteisöille

Juhla- ja kokouspalvelu Lindeman Oy:n näyttävät tilat sopivat erinomaisesti myös kokousten, kurssien tai virkistäytymispäivien toteuttamiseen. Kokous- ja kurssipaketit sisältävät ateriapalvelut sekä tarvittavat AV-välineet ja viihtyisät ryhmätyötilat. Paikalle on tämän lisäksi helppo päästä, sillä sijaitsemme vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Jämsän keskustasta ja Himokselta. Autolla saapuville löytyy myös varmasti riittävästi parkkipaikkoja.

 

Tule siis viettämään tuottoisa ja palkitseva päivä tiimisi kanssa! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan se yhdessä.

Tutustu tiloihimme galleriassa

Savion Hovi on täynnä tunnelmaa

Kaunis Savion Hovi on Jämsän entinen kunnan sairaala, jonka toiminta päättyi 1960-luvun loppupuolella. Rakennus on siirretty 80-luvun lopussa nykyiselle paikalleen Juokslahteen. Jugendtyylisessä rakennuksessa ja sen sisustuksessa on nähtävissä vuosisadan vaihteen kartanoromanttisia piirteitä.

 

Savion Hovissa on tilaa 150 hengelle. Sijainti 9-tien tuntumassa helpottaa monipuolisen kokous- tai juhlapäivän järjestelyjä. Olisiko Savion Hovi suunnitelmiisi sopiva juhla- tai kokoustila?

Pyydä tarjousta